De iPad Air 4 zou kunnen verschijnen samen met de iPhone 12 en Apple Watch 6, volgens een apesta fugas – off misschien zelfs sneller.

El iPad Air-apesta es el tweede meest high-end uitgave van tablets van Apple, onder de iPad Pro’s, maar boven de instapmodellen y iPad Mini-apeks. We zagen de laatste tablet en deze apesta en 2019 con iPad Air 3, dus deze nieuwe tablet zou de iPad Air 4 worden, al wordt deze mogelijk niet als dusdanig geadverteerd.

We hebben veel lekken zien verschijnen rond de iPad Air 4, waar vele zeggen dat het toestel er snel aan zit te komen – misschien zelfs al op het Apple Event el 15 de septiembre, wat op moment van schrijven morgen zou zijn. Comenzamos ook een vrij goed beeld te krijgen van wat de nieuwe tablet zou kunnen zijn, van ontwerp tot functies.

Hier vind je alvast alles terug dat we tot nu toe hebben gehoord, van mogelijke releasedatum, prijs, ontwerp, functies en meer. Daaronder geven we een wenslijst met dingen die we op de tablet te zien willen krijgen.

Hopelijk krijgen estamos estudiando el iPad de nieuwe, om te zien hoeveel lekken y verwachtingen worden ingelost.

Última actualización: Apple houdt op 15 de septiembre een evenement en de iPad Air 4 wordt er waarschijnlijk aangekondigd – net zoals de Apple Watch 6 y mogelijk de iPhone 12.

Kom ter zake

Wat es het? Nieuwe tableta de gama media van AppleWanneer komt het uit? Waarschijnlijk septiembre de octubreHoeveel zal het kosten? Mogelijk rond $ 499

iPad Air 2019 (Crédito de la imagen: Apple)

Nieuwe iPad Air 4: releasedatum en prijs

En tegenstelling tot de iPhones werkt Apple niet met jaarlijkse lanzamientos voor de tablets, wat dan ook de reden es waarom de lancering van de iPad Air 3 op 18 maart 2019 dit jaar niet werd herhaald.

Hoe dan ook ziet het ernaar uit dat de iPad Air 4 er binnenkort zit aan te komen. Inderdaad, Apple tuvo un evento el 15 de septiembre en ook al zit de iPad Air 4 er niet officieel bij, toch verwachten we wat nieuwe hardware te zien te krijgen, met ook de Apple Watch 6 en iPhone 12 die mogelijk hun intrede doen.

Gezien de hoeveelheid lekken die een nieuwe iPad aankondigden in the week van 7 de septiembre verwachten we dat de tablet op dit evenement tevoorschijn komt, wat dus een beetje later is dan verwacht. Een bericht meldde dat de nieuwe iPad zijn debuut kan maken bij of release van de iPhone 12, wat dus ook op het evenement kan zijn, of met een tweede release in oktober.

En elk geval zal de iPad vrij snel volgen, zeker nadat een onbekende Apple tablet in een database van de Eurasian Economic Commission (EEC) werd opgelijst – iets dat doorgaans twee maanden voor de lancering gebeurt.

Een ander gerucht dat we opvingen, stelt dat de iPad Air 4 niet gelanceerd zal worden tot maart 2021, dus we kunnen nooit 100% zeker zijn dat het daadwerkelijk zo ver is.

Dit bericht zei ook dat de prijs van de iPad Air zal beginnen bij $ 649 voor een versie met 128GB opslag, met natuurlijk hogere prijzen voor de 256GB- en 512GB-versies die er volgens het lek zitten aan te komen.

Aangezien de vorige iPad Air startte op $ 499 zou dat voor sommige regionen een grote prijsstijging blijken.

Apple verandert echter niet altijd de prijs voor een tablet bij het uitbrengen van een nieuwe versie, en verlaagt de prijs van de oudere modellen om de nieuwere uit te laten steken. Dus we blijven hopen dat de nieuwe iPad Air niet veel duurder uitvalt dan zijn voorloper.

Nieuwe iPad Air 4 filtra en nieuws

iPad Air 2019 (Crédito de la imagen: futuro)

Het eerste lek dat we hoorden, gaf ons mogelijk wat belangrijke details over de nieuwe iPad Air – het meldt twee grote veranderingen die de tablet zou kunnen hebben in vergelijking with zijn voorloper.

Om te beginnen van de iPad Air 2020 een USB-C-poort hebben in plaats van een Lightning-poort, terwijl het andere detail sprak van een 11 inch-model, wat groter is dan de 10.5 inch van de iPad Air 3.

Deze veranderingen zouden ervoor zorgen dat de nieuwe iPad Air 4 meer lijkt op de iPad Pro 2020 dan vorige modellen. Daarmee onderscheidt het zich van de standaard iPad-apesta, maar brengt het zich gevaarlijk dicht bij de Pro-uitvoering.

Sindsdien hebben nos hemos encargado de manejar en el esquema de wat gezien die suggereren dat dit het jaar wordt dat de iPad Air wat stijlkenmerken van de iPad Pro zal overnemen – samen met het verwijderen van de home-knop. Er blijft echter een vermelding van de Touch ID, dus zou dat kunnen zeggen dat de vingerafdrukscanner van Apple mee ingebouwd wordt in de aanzetknop of het scherm?

Bewijs voor het laatstgenoemde komt van een ander, kleiner lek dat zegt dat de iPad Air 4 een in-screen vingerafdrukscanner krijgt, een technologie die Apple nog niet helemaal heeft omarmd, terwijl dit bij de meeste geval Android is top-end Android. We zijn er echter nog niet helemaal van sobreuigd dat Apple deze functie zou toevoegen aan een iPad Air voor ze het bij een iPad Pro zou doen.

Elders zagen we een groot lek dat ook uitgaat van de USB-C- en 11 inch-berichtgeving, en daar dan nog eens een boel andere zaken aan toevoegde.

Blijkbaar zal het ontwerp van de tablet lijken op dat van de iPad Pro, met Face ID-log-in (geen melding van de in-screen Touch ID here), vier stereo speakers, een camera achteraan, een Liquid Retina display, en de A14- de A14X Bionic-chipset (verwacht en el iPhone 12).

Dat lek zorgt ervoor dat of iPad Air 4 veel lijkt op een ‘iPad Pro Lite’, want indien dit klopt, dan zal de tablet veel functies hebben van de top-end toestellen. We zullen dit echter pas kunnen bevestigen bij de release.

Nieuwe iPad Air 4: wat we willen zien

Dit zijn de aanpassingen de nieuwigheden die we willen zien in de iPad Air 4.

Apple Pencil 2 (Crédito de la imagen: futuro)

1. Apple Pencil 2-connectiviteit

De iPad Air 3 werkte enkel con oorspronkelijke Apple Pencil, wat zeker zijn nadelen tenía (het wat bijvoorbeeld vreselijk om op te laden). Recente iPad Pro-modellen maken gebruik van de tweede generatie van de Apple Pencil, wat all originele problem, en meer, oploste.

We zouden dus graag met de Apple Pencil 2 y slag kunnen op de iPad Air 4, in plaats van het origineel. Als Apple verwacht dat de nieuwe iPad Air werkt como un ‘iPad Pro Lite’ en plaats van een grotere versie van het instapmodel van de iPad, dan zou dit de verandering moeten zijn die het maakt.

iPad Air 2019 (Crédito de la imagen: futuro)

2. Weg met Touch ID en de fysieke knoppen

Otro indicador de iPad Air de ADN económico es un ID táctil gebruik van de Touch ID, se encuentran con un toque de fysieke y un grote rand waar deze drukknop zich bevindt. Het instapmodel van iPad maakt gebruik van dit ontwerp, terwijl de recente iPad Pro-modellen gebruik maken van Face ID y kleinere randen hebben.

De Apple de iPad Air 4 er más de una vez als de Pro-modellen de niet, het moet stoppen dit verouderde ontwerp te gebruiken voor de mid-range tablets, y dit superpuesto voor de basismodellen de iPad Minis.

En de plaats daarvan willen tenemos Face ID zien uitrollen naar de iPad Air-toestellen of, zoals een lek zegt, een vingerafdrukscanner die in het scherm ingebouwd is, zodat de randen kunnen worden verkleind.

iPad Air 2019 (Crédito de la imagen: futuro)

3. Un conjunto de chips nieuwe

Iets dat er zit aan te komen, maar wat we zeker willen zien verschijnen, is dat de nieuwe iPad Air-modellen een nieuwere chipset zullen gebruiken, mogelijk de A13 die we zagen in de iPhone 11-apesta.

Dit zou ze een verbeterde rekenkracht geven, maar waarschijnlijk de kosten niet teveel verhogen (aangezien Apple dan geen nieuwe chipset zou moeten ontwikkelen).

De 2020 iPad Pro-toestellen maken enkel gebruik van een variant van de A12 Bionic-chipset uit de iPhone XS, dus als de iPad Air 4 de A13 zou gebruiken, dan zou het toestel aanzienlijk krachtiger worden dan de Pro-reeks, dus het is niet zeker de Apple een boost van dit formaat zou geven aan de iPad Air.

Diez minutos antes de que lleguemos al conjunto de chips dezelfde como iPad Pro 2020.

iPad 10.2 con puerto Lightning (Crédito de la imagen: Futuro)

4. Un puerto USB-C

Een gerucht meldt dat de nieuwe iPad Air 2020 een USB-C-poort zal hebben, in plaats van de Lightning-poort die toestellen van Apple doorgaans hebben, en dit is een verandering waar we volledig achter staan.

USB-C-poorten zorgen voor kortere oplaadtijden van jouw toestel en snellere informatieoverdracht, wat dus allebei goed is voor de productiviteit en in algemeen gebruik handiger dan Lightning.

De iPad Pro 2020-modellen hebben USB-C, dus er is zeker sprake van een precedent voor Apple om dit in hun toestellen te steken. Er gaan ook al enkele jaren geruchten rond dat iPhones dit ook zullen gebruiken, al is dat tot nu toe nog niet het geval gebleken.

iPad Air 2019 (Crédito de la imagen: futuro)

5. Dezelfde (relatief) lage prijs

We noemen de iPad Air-apesta ‘mid-range’, maar in de grote lijn van de tablet-reeksen van Apple ligt ze dichter bij de instapmodellen van de iPads en iPad Mini’s dan de prijzige iPad Pro-serie. We zouden dit ook graag zo willen houden voor de iPad Air 4.

Veel van de lekken (en onze verwachtingen) laten het lijken alsof de iPad Air 4 veel meer zal lijken op de iPad Pro dan de vorige toestellen in de reeks, maar dat hoeft niet in te houden dat ze dan ook zoveel zullen kosten.

Door de prijs laag te houden kunnen ze meer mensen de tablets laten kopen, en misschien zelfs enkelen overuigen om over te schakelen op de top-end iPad Pro-apesta de volgende keer dat ze een tablet nodig hebben.